2013. május 30., csütörtök

2. rész

Sziasztok! :D Köszönöm a sok pozitív kommentet az előző részhez! És sajnálom, de csak hetente egyszer lesz rész, mivel egy másik blogot is írnom kell egyik barátnőmmel együtt és hamarosan angol vizsgám lesz, szóval arra is tanulnom kell!... Remélem, hogy ez a rész is tetszeni fog legalább annyira, mint az előző vagy esetleg jobban! :D

Olyan hajnal 4-5 körül sikerült visszaaludnom, viszont anyu 9-kor keltett, hogy vigyem el a ruhákat mosodába. Csak azért kellett ilyen "hamar" kelnem, mert anya nem akarta, hogy sokáig tolongjak a mosóban.
Odakint már szépen sütött a nap és reménykedtem, hogy jó meleg van. Összekapkodta a ruhákat, bement a konyhába, én pedig indultam is. Kiléptem az ajtón, de észbe kaptam és visszamentem a házba.
-Mi az?-kérdezte anyum.
-Semmi, csak pizsamában akartam menni!-mondtam fáradtan.
-Ügyes vagy!-röhögött.
Gyorsan felöltöztem és elindultam, újra. A mosodában egy P!nk szám ment, úgyhogy rendesen felébredtem. 1-2 ember volt még rajtam kívül és ők se engem néztek, szóval elkezdtem táncolni. Sajnos vége lett a számnak és amikor már újra nyugis voltam, körbenéztem és láttam, hogy egy tök helyes fiú értetlenül néz rám és még szemrángást is kapott. Először meglepődtem és elkerekedett szemmel néztem rá, mert nem számítottam rá, hogy valaki engem fog nézni, aztán pedig majdnem az arcába röhögtem.
Gyorsan beállítottam a gépet a szárítás funkcióra és egy jó negyed óra múlva kész is lett. Bedobáltam a zacskóba, majd otthon ki lesz vasalva.
Sietősen lépkedtem hazafelé. Otthon letettem a vasalni valókhoz a cuccokat és odamentem anyuhoz a konyhába, felültem a pultra és kiskutyaszemekkel néztem rá.
-Anyuuuuuu...
-Mit szeretnél?-nézett rám, miközben az egyik szemöldökét felhúzta.
-Ott aludhatok ma Mia-éknál?
-Mivel éjszakás vagyok, ha van kedved, akkor menj!-mosolygott.
-És apu?-kérdeztem.
-Ő úgyis a focimeccset fogja nézni egy sörrel a kezében. Azt mondta, hogy ez az idény legfontosabb mérkőzése!-forgatta anya a szemét.
-Oké! Köszi!-nevettem.
Felrohantam a szobámba, ránéztem az órámra, ami 12:07-et mutatott és összekészítettem pár cuccot a ma esti programra. Bepakoltam a következő napi ruhát, egy pizsamát, pár rágcsálnivalót, fésűt és pár extra cuccot is.

***

Anyával együtt készülődtünk, amikor végeztünk mindketten nyomtunk egy puszit apa arcára és elindultunk. Egy ideig még együtt mentünk, aztán elköszöntünk egymástól és más-más irányba sétáltunk tovább. Hamarosan Mia-ék házához értem és becsöngettem. Megláttam Mia-t az ablakban és intett, hogy menjek be. Kinyitottam a kaput és bementem. Mia lejött elém és bevezetett a már jól ismert szobájába. Ledobtam a cuccaimat az "ágyamra". Mindig ott alszok, hogyha átjövök.

***

Elbeszélgettük az időt, már sötét volt, kb. 9-10 óra lehetett. Beszéltük, hogy nézünk valami filmet és a The ABC's of Death mellett döntöttünk. Kivettem a táskámból a gumimacit és a savanyú gumicukrot, Mia pedig hozott popcorn-t és tálat az édességeknek. Elkezdődött a film. Arról szól, hogy az angol ABC minden betűjével van egy szó és az a cím. Minden címhez van egy 5-10 perces történet. Alapjában horror, de volt benne egy csomó vicces rész is meg egy csomó olyan is, ami unalmas volt. Mia anyja és apja már rég aludt, ez mondjuk érthető...ők hajnalban kelnek és mennek dolgozni, nekünk pedig nyári szünet van.
A film után először Mia ment el fürdeni. Én addig leültem az ágyamra és bambultam magam elé. Azon gondolkoztam, hogy mi lesz a mai álmom és hogy miért összefüggő. Soha nem volt még ilyen és kicsit fura és ijesztő egyszerre.
Mia a haját törölve jött be a szobába és szólt, hogy mehetek. Elővettem a törölközőmet és a pizsamámat, aztán elindultam a fürdő felé.

#fürdés

Fürdés után visszamentem a szobába és Mia elkezdett mesélni egy csávóról, akit az előbb a TV-ben látott és hogy milyen helyes és hogy ő meg akarja szerezni azt a fiút. Állítása szerint kicsit hasonlított a tegnap látott göndör hajú fiúra.
Kb. éjfélig beszélgettünk még a fiúkról, aztán drága barátnőm bedobta a szunyát és látván, hogy milyen pózban fekszik, majdnem elröhögtem magam. Unalmas volt egyedül, hogy senki nem beszélt hozzám, szóval én is bebújtam az ágyba, elhelyezkedtem és lassan elaludtam.

***

Másnap kicsit későn keltem. Pontosabban 18 órát aludtam. Nem tudom, hogy hogy csináltam, de ilyen se volt még. Egyből az órám felé kaptam a fejem és már délután 5 óra volt. Csodálom, hogy anyáék nem ébresztettek fel. Máskor már leordították volna a fejemet, ha 10 óra után kelek. 
A telefonom kijelzője villogott, szóval tudtam, hogy valaki keresett. Gyorsan felnyitottam a billentyűzárat és megnéztem ,hogy ki hívott.


15 Nem fogadott hívás 
Zayn

Jézus Mária! Sietve visszahívtam, 2szer-3szor kicsörgött és Zayn felvette.
-Szia!-szólt a telefonba. 
-Szia! Bocsi, hogy nem vettem fel, de egy 5 perce keltem fel! Miért hívtál?
-Szép teljesítmény!-nevetett.-Csak azért, hogy akkor melyik étteremben és mikor?
-Öööm...most van 17:06. Legyen akkor 7 óra és a Curtis-ben!
-Jól van! Akkor majd ott találkozunk! Szia! 
-Szia!-mosolyogtam és letettem.
Leszaladtam a lépcsőn és szóltam anyáéknak, hogy 7-kor találkozunk Zayn-nel és a családjával a Curtis-ban. Anya kiteregetett, apa pedig kikapcsolta a TV-t, eltette az újságot és elkezdtek készülődni. Felrohantam az emeletre, bementem a fürdőbe, letusoltam és megmostam a hajam.
A lehető leggyorsabban megszárítottam a hajamat és felöltöztem. Reméltem, hogy a szüleim rendesen fognak felöltözni. Nem kell nagyon kicsípni magukat, de azért nézzenek ki valahogy.
Háromnegyed 7-kor már indulásra kész voltam. Lementem a nappaliba és meglepődve néztem a szüleimet, hogy milyen elegáns, de kicsit visszafogott az öltözékük. 
-Mehetünk?-kérdeztem.
Bólintottam, mire elindultunk kifelé. A szüleim előttem mentek, így én zártam az ajtót. A kulcsot a táskám egyik zsebébe süllyesztettem, majd a telefonomat kezdtem nyomkodni. Írtam Zayn-nek, hogy mi már elindultunk és hogy hamarosan ott leszünk. A Curtis Étterem nem volt messze a házunktól. Gyalog kb. 10 perc volt. Kaptam vissza egy SMS-t, hogy ők is most indultak és 7-kor ott lesznek. Az üzenetet olvasva elmosolyodtam. Kicsit azonban féltem, hogy mi lesz, ha nem fognak jól kijönni egymással. Kár volt ezt gondolnom, mert eszméletlen ideges lettem.
Pontban 18:58-kor értünk az étteremhez, felmentünk a falépcsőn, leültünk egy 9 személyes asztalhoz és már láttam, hogy jönnek Zayn-ék is. Mosolyogva intettem, mire ők vissza. 
-Ők azok?-kérdezte anyu, miközben a közeledő családot nézte.
-Igen anyu!-suttogtam. 
Apa állt fel először, aztán anya és végül én. Mikor a Malik család is felért és az asztalhoz sétáltak, Zayn-nel egymás mellé álltunk és bemutattuk egymás szüleit. 
-Anyu, apu!-kezdtem bele.-Ő itt Zayn és a családja, Yaser, Patricia, Doniya, Waliyha és Safaa!-mutattam körbe, hogy ki kicsoda.-Az anyukám, Maria és az apukám, James Jensen!-mutattam be őket is mivel még Zayn sem tudta, hogy az én szüleimet, hogy hívják.
-Örvendek!-mondta apu és Yaser, majd mindenki kezet fogott mindenkivel.
Miután véget ért a bemutatkozás, leültünk az asztalhoz. A "családfő" ebben az esetben Safaa volt. Az asztal két oldalán 4-4 szék volt, bal oldalra Yaser, Patricia, Zayn és Doniya ült, a másik oldalra pedig apu, anyu, én és Waliyha, ebben a sorrendben. Zayn-nel szemben ültem. A szülők elfoglalták magukat, jobban megismerkedtek, elmeséltek kb. mindent a gyerekkorunkról. Néha belenevettünk egy-egy vicces sztoriba, mint amikor kiderült, hogy Zayn kiskorában kidobott egy TV-t az ablakon. Először nem akartam elhinni, aztán pedig már majd megszakadtam a nevetéstől. De ilyen sztorikat rólam is meséltek ám. Méghozzá azt, amikor egy nyáron túrázni voltunk, én még kicsi voltam és nem ismertem sok állatot, max. a kutyát, macskát meg a lovat. És az erdőben találtam egy borzot, persze akkor még nem tudtam, hogy mi az, erre megfogtam a farkát, elkezdtem húzni, mire az állat lefingott és anyáék kb. 5 napon keresztül próbálták valahogy lesúrolni rólam azt a bűzt és amíg olyan büdös voltam, nem aludhattam a szobámban, hanem apa azt mondta, hogy aludjak kint egy sátorban, mert hát milyen jó idő van. 
Mikor anyáék ezt elmesélték, kicsit kulturáltabban, az egész Malik család dőlt a nevetéstől, sőt még anyáék is, én meg csak mosolyra húztam a számat, de amikor megláttam, hogy milyen jól szórakoznak, már én sem bírtam tovább. A tekintetem viszont megakadt Zayn-en. Ha nevet, még szexibb, mint eleve. 
Amikor a vacsorának vége volt, kértük a számlát és a szülők megegyeztek, hogy fele-fele arányban fizetnek. Mi még beszélgettünk egy darabig Waliyha-val és megbeszéltük, hogy holnap elmegyünk valahova és egy csajos napot tartunk. Aztán szóltunk a szülőknek is, beleegyeztek. Már mindenki felállt az asztaltól és indultak hazafelé. 
-Van kedved sétálni egy kicsit?-kérdezte Zayn.
-Miért ne?-mosolyogtam.
-Oké!
A két család többi tagja hátrafordult, hogy hol vagyunk már, mire mondtam, hogy mi majd megyünk, csak sétálunk egy kicsit és odaadtam a lakáskulcsot anyáéknak. Lassan elindultunk az ellenkező irányba és a lámpafényes járdán sétálgattunk.
-Jó fejek a szüleid!-mosolygott Zayn.
-Köszi! Én is nagyon kedvelem a tiéteket! És a csajokat is nagyon megkedveltem! Annyira, hogy holnap Waliyha-val megyünk csajos napot tartani.
-Komoly?
-Igen!
Zayn jó értelemben lepődött meg és látszott rajta, hogy tényleg örül annak, hogy ilyen jól kijövök a családjával. 
Tettünk egy jó nagy kört és kb. este fél 11-re odaértünk hozzánk. 
-Köszönöm a mai estét! Remek volt!-mosolyogtam és nyomtam egy puszit Zayn arcára.
-Ugyan! Semmiség!
-Üzenem Waliyha-nak, hogy holnap délelőtt 10-kor ott leszek nálatok!
-Átadom!-mondta és egy féloldalas mosolyra húzta a száját. 
-Hát...akkor jó éjt!
-Jó éjszakát!
Zayn egyre közelebb hajolt hozzám, már majdnem megcsókolt és végül összeértek ajkaink. Az első csókom Zayn-nel. Mondjuk ez inkább csak egy közepes idejű szájra puszi volt, de akkor is fantasztikus volt.
A végén, amikor mindketten lassan kinyitottuk a szemünket, egymáséba néztünk és éreztem, hogy olyan vörös lettem, mint egy paradicsom. Zayn ezt látva elmosolyodott, majd nyomott egy gyengéd puszit az arcomra.
-Szia!-mosolygott.
-Szia!
Zayn elindult hazafelé, én pedig bementem a házunkba. A nappaliban anyu és apu éppen a vacsoráról és Zayn családjáról beszéltek. Hallottam minden egyes szót és ez megmosolyogtatott. Jó érzés volt, hogy ennyire megkedvelték őket. 
-Szia kicsim!-köszönt anyu.-Na merre voltatok?
-Csak sétáltunk egy kört!-mosolyogtam.
-Értem!-kezdte.-Akkor jó éjszakát!
-Nektek is!
Felballagtam az emeletre, lefürödtem és fáradtan dőltem be az ágyamba. 

***

Reggel, arra keltem, hogy Mia engem néz. Amikor kinyitottam a szemem és észrevettem, megijedtem és majdnem leestem az ágyról. 
-Jó reggelt! Mit kérsz enni?-kérdezte bociszemekkel Mia.
-Bakker!-ez volt az első szó, ami kijött a számon.-Milyen választási lehetőség van?
-Ööööö...gabonapehely vagy sonkás-sajtos melegszendvics?
-Akkor melegszendvics.
Miután megkajáltunk felöltöztünk és közben az álmom járt a fejemben. Mia-val délután 3-ig hülyültünk, aztán elindultam haza. 

5 megjegyzés: